Tipy na dárky 2021: Razítka, pečetě a laserové výrobky

Kategorie Razítka

Všichni jsme doufali, že letošní svátky už budou odlišné od těch loňských, covidových. Realita je jiná a bohužel i letos nás virus obtěžuje. Ale těžké doby vnímejme raději tak, že nás mohou jen posílit, nikoliv zničit. A hlavně, nedejme se otrávit!
Věříme, že jistě také děláte maximum pro zvýšení prodeje a udržení fungujícího podnikání, i když to opravdu není snadné. Snad se vám bude opět hodit pár vánočních tipů na dárky pro vaše zákazníky. 

1. S hygienickými opatřeními pomůže #Chrantesebeaostatni

Díky nápadu #chrantesebeaostatni máte šanci nabídnout skvělé a originální dárky, které navíc pomohou lidem v těžké době dodržovat hygienická opatření. Máme pro vás i leták, který si můžete vytisknout a umístit do prodejny nebo jej rozeslat či rozdávat vašim zákazníkům. Ve verzi pdf si jej můžete stáhnout ZDE. Zákazníci to jistě ocení.

 

2. Personalizovaný online obchod pro váš web www.razítko.cz

Velká síla je nyní v online objednávání a proto jsme rádi, že řada z vás je součástí rodiny www.razitko.cz – online shopu pro partnery Megaflexu, který vám, našim partnerům, poskytujeme zcela zdarma. Stačí ho aktivovat a umístit na váš web. Pokud náhodou ještě nemáte dokončenou aktivaci – můžete se do toho hned pustit. Zde se dozvíte vše potřebné: K aktivaci vašeho e-shopu zdarma chybí jen malý krok. V předvánoční době covidové se vám online objednávky jistě budou velmi hodit.

Pro vás bez práce, vše připravíme my

Rozumíme, že nemáte chuť na nějaké složité nastavování prodejního profilu. Rádi pro Vás celý systém nastavíme tak, abyste nemuseli dělat skoro nic. Adresa vašeho razítkového e-shopu bude názevvašífirmy.razitko.cz. Vaši zákazníci jistě ocení, jak snadné je si u vás objednat razítko online. Zejména v této nejisté době, kdy nevíme, jak se situace bude dál vyvíjet, se objednávky online staly velmi populárními.

Rádi pomůžeme se zřízením DEMO verze pro Vaši firmu, nastavením detailů i následným spuštěním ostré aplikace. Můžete se podívat na ukázkovou stránku megaflex-demo.razitko.cz. Líbí se Vám? Chcete ji také? Stačí, když nám pošlete mail kliknutím na POTŘEBUJEME POMOCI S NASTAVENÍM. Individuální nastavení je velmi jednoduché, uvidíte!

3. Pocket Printy – módní dárek hraje všemi barvami

Pocket Printy je tak pěkné, že udělá radost snad každému. Je tu ale také pro všechny, kteří mají rádi technicky dokonalé výrobky. A jsou rádi mobilní. Pocket Printy je  praktické, lehké, elegantní, funkční a vejde se opravdu do každé kapsy.
Kdo zkusil, propadl jeho kouzlu…

Designové kapesní razítko Pocket Printy s geniálním posuvným mechanismem.

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka, Pocket Printy.

 

 

.

Stylové tužky se zabudovaným razítkem

Tužky Goldring se zabudovaným razítkem jsou jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou a neotřelostí. Navíc jsou praktické, jsou s majitelem vždy a všude. Dejte o nich opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip. Nakupte si je již nyní, ať máte z čeho nabízet v blížící se sezóně dárků. Je to technicky dokonalý, prestižní dárek, který vyjadřuje originalitu.

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka. Tužku můžete ho pro obdarovaného individualizovat – ideálně jméno, mail, telefon. Skvěle se hodí i pro vaše dobré zákazníky: budou si vás pamatovat! Takový dárek udělá radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče.

V katalogu si z tužek Goldring můžete vybrat z mnoha barev a provedení.

Přehled všech Goldring tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE nebo v našem katalogu.

Jakékoliv razítko TRODAT jako vhodný dárek

Dostat k Vánocům vlastní razítko udělá určitě radost komukoliv v rodině a patří k oblíbeným dárkům mezi přáteli i firemními kolegy. Může být praktické – třeba jako hezké označení vlastních knih nebo s adresou a telefonem, ale také třeba vtipné… Děti ocení razítka s obrázky, zvířátky nebo i vlastním jménem a adresou. Podnikatelka, ředitelka nebo ředitel firmy budou mít jistě radost z nového elegantního razítka a bude to pro ně příjemné překvapení a třeba i ušetření jedné starosti.


.

Reliéfní razítka a pečetě: dárek, který obdarovaný opravdu ocení!

Nabídněte vašim zákazníkům reliéfní razítko TRODAT IDEAL s monogramem. Nebo logem firmy. Nebo s Ex libris – elegantním označením půjčené knihy, která se pak vždycky vrátí.
Takový otisk dodává dokumentům, knihám, ale třeba také ubrouskům, jídelním lístkům, poukazům nebo osobním kartičkám s poděkováním osobitost a nezaměnitelný elegantní styl. Víte o lepším dárku?

 

 

.

Dárky vyrobené na laseru

Na laseru, který si u nás můžete i jen pronajmout, vyrobíte úžasné personalizované výrobky. Fantazii, ani materiálu se meze nekladou. Ať již budete popisovat sklo, dřevo, kůži, plast, kov nebo třeba i mýdlo, vzniknou krásné dárky. Můžete vaše služby nabídnout firmám, které každý rok tápou, čím podarovat své obchodní partnery a vyrobit pro ně firemní dárky ve velkém.

.

Těšíme se na vaše objednávky

Váš Megaflex Team

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny