Tipy a triky na Vánoce: s laserem na sváteční sezónu

Kategorie Lasery

Vánoční sezóna je za dveřmi a přípravy již začaly. Výrobky a personalizované dárky na laseru jsou velmi oblíbené. Od dřeva přes umělou kůži, akryl nebo papír, s laserem můžete materiály proměnit ve speciální vánoční ozdoby nebo originální s láskou vyrobený dárek. Ať již budete vyrábět dřevěné ozdoby nebo popisovat třpytivé láhve nebo hrnky, vytvoříte ideální výrobky pro sváteční sezónu, o které bude zájem.

Ozdoby vyráběné na laseru: tipy na originální laserové aplikace pro sváteční období

1. Dřevo, Kůže, Akryl

Ať už je to ozdoba na vánoční stromeček z masivního dřeva nebo dýhy nebo větší dřevěný vyřezávaný stromeček. Dřevo navodí náladu a je jedním z nejoblíbenějších laserových materiálů pro vánoční období. V naší nabídce najdete celou řadu vhodných dřevěných materiálů. Stejně tak můžete například gravírovat a složit stromeček z akrylu nebo využít blyštivé a zářivé materiály TroGlitter, TroGlass nebo TroGlass Neon. Popřípadě využít kožený materiál LaserLeather a vyrobit si Santovu botu na dárky.

 

Pokud vás zaujal akrylový stromek – podrobný návod a šablonu najdete zde
Návod k výrobě kožené botičky pro Santu najdete zde
Návod k většímu dřevěnému stromku s ozdobou si můžete stáhnout zde

2. Materiály TROGLASS Glitter

Pro vánoční období možná využijete krásné blyštivé materiály Glitter pro gravuru laserem, které máme v nabídce:

 

3. Laserem gravírované lahve a hrnky ve vánočních barvách a se svátečními motivy

Velmi oblíbenými dárky, které lze popsat a personalizovat na laseru jsou také různé hrnky a termolahve. V novějších laserech je to ještě snazší – protože lze využít gravírování pomocí rotátoru.

 

Jak na to a jak navíc ušetřit čas při gravírovaní více lahví najednou se dozvíte i v tomto instruktážním videu:

——————————————————————————————–

Chcete si laser u Megaflexu pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny