Výměna starého laseru jakékoli značky za nový Trotec? Ozvěte se, domluvíme se.

Existují nabídky, které se neodmítají, protože jsou zkrátka velmi výhodné. Mezi takové patří určitě nový výměnný program. který jsme pro vás připravili ve spolupráci s firmou TROTEC. Je to až neuvěřitelně snadné – za váš starý laser – a to dokonce jakékoliv značky – si vyberete nový TROTEC. Termín pro využití této akce je do konce roku 2023.

Jak to funguje?

Váš starý laser jakékoliv značky odborně posoudíme a férově oceníme, starý laser od vás odkoupíme a vy si vyberete zcela nový TROTEC a zaplatíte pouze rozdíl v ceně. Získáte tak nový laser ve špičkové kvalitě výrazně levněji. Není to úžasné?

Program výměny

Firma TROTEC připravila českou verzi videa, kde se o výměnném programu dozvíte vše podstatné. Video v češtině, které přeložila a namluvila umělá inteligence, obsahuje drobné jazykové nepřesnosti ve výslovnosti či vazbách, které však vy jako odborníci v oboru laserů snadno odhalíte a myslíme, že vás pobaví. Nicméně je docela zajímavé, co už dnes AI dokáže v celkem slušné kvalitě přeložit. Určitě stojí za vidění.

Co je potřeba udělat?

  • Ozvěte se nám telefonicky:  +420/284 829 696 nebo e-mailem a domluvíme další podrobnosti.
  • Náš tým odborníků posoudí protihodnotu vašeho starého stroje a zajistí spravedlivý a transparentní proces výměny.
  • Stanovená hodnota vašeho starého stroje bude přímo odečtena z ceny vašeho nového laseru Trotec.
  • Program výměny je opravdu jednoduchý. Například starý hobby nebo základní laser můžete vyměnit za zcela nový, nejmodernější laser Trotec. To znamená, že můžete upgradovat na lepší stroj za výrazně nižší náklady.

Proč to děláme?

S laserem Trotec získáváte nejen stroj, ale stáváte se součástí rodiny TROTEC s perfektním servisem, podporou a dostupnými upgrady.

Společně s firmou TROTEC věříme v kreativitu tvůrců, firem i vlastníků malých podniků. Chápeme, že ambice a především inovace jsou hnací silou úspěchu, a proto vznikl tento exkluzivní program výměny, navržený tak, aby pomohl rozšířit dovednosti v oblasti laserů a zároveň to pro vás bylo finančně výhodné.

S laserem Trotec zažijete bezkonkurenční přesnost, rychlost a všestrannost. Budete moci vytvářet složité návrhy, pracovat s různými materiály a oživit nejambicióznější projekty. Jde nám o to, abychom vám pomohli realizovat váš tvůrčí potenciál. Trotec je vaší vstupenkou na další úroveň kreativity a inovace.

Akce sice platí do konce března 2024, ale není na co čekat. Využijte program výměny ještě dnes. Upgradujte své schopnosti ve výrobě, zvyšte produktivitu a nechte kreativitu stoupat do nových výšin. Telefon:  +420/284 829 696 nebo e-mail

Více informací najdete na specializovaném laserovém webu www.megaflex.cz/lasery, který jsme pro vás významně vylepšili a nyní spustili ve zcela novém kabátě.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny