Krásné nové barvy deskových materiálů TroGlass Mirror

Kategorie Materiály

TroGlass Mirror je akrylátové sklo s reflexním povrchem a perfektní alternativa ke skutečnému sklu, protože je lehčí a má vyšší odolnost. Hlavní výhodou je, že při připevnění na zeď, manipulaci a případném nechtěném pádu má materiál nižší šanci na rozbití.

Nejnovější přírůstky do reflexní řady TroGlass Mirror jsou zelená, modrá, sytě červená a fialová. Nové barvy nenabízejí pouze zajímavý estetický vzhled, ale také praktické výhody. Díky skvělým parametrům materiálu TroGlass Mirror se můžete rozloučit s nedokonalostmi a zmetky a těžit z nákladově efektivní alternativy ke skutečnému sklu a zrcadlům. Díky těmto vlastnostem lze jednoduše vytvářet úžasné výrobky s různou gravurou, laserem vytvářet nápisy i různé displeje.

 

 

K dostání na objednávku

TroLase Carbon

Pro opravdové fajnšmekry má Trotec nyní ještě jednu novinku – materiál s karbonovým efektem. TroLase Carbon je populární v odvětvích jako je automobilový průmysl a tuning automobilů a nabízí gravérům atraktivní nový odstín pro jejich výrobky. Karbonový povrch dodává luxusní nádech, takže je ideální pro nápisy, vizitky a tak podobně.

Tento materiál vám rádi dodáme na objednávku

XXX

Další materiály z řady TroGlass v nabídce Megaflexu

Tyto deskové materiály pojmou širokou škálu aplikací jako jsou osvětlené nápisy, stojany, trofeje a ceny a mnoho dalších. Vynikající propustnost světla a vlastnosti rozptylující světlo činí z litého akrylátu TroGlass volbou číslo jedna pro jakákoliv podsvícená písmena a znaky. Řada TroGlass nabízí širokou škálu deskových materiálu z akrylátového skla v různých barvách, stupních průsvitností a povrchových úprav. Stačí si jen vybrat.

TroGlass Clear

Desky TroGlass Clear jsou skvělou alternativou ke sklu, protože nabízejí dokonalou optickou čistotu. Současně poskytují fyzikální výhody akrylátu: jsou tvarovatelné, UV stabilní a odolné proti opotřebení. Laserové gravírování vytváří bílý nebo jasný rytý obrázek, v závislosti na vybraném nastavení. Laserové řezání vytváří i dokonalé hrany a vnitřní obrysy, takže není nutné další zpracování materiálu.

 

TroGlass Color Gloss

TroGlass Color Gloss jsou desky z litého akrylátového skla a obě strany materiálu mají lesklý povrch. Průhledné, zářivé a průsvitné barvy nabízejí konstantní průchod světla lepší než podobné barvy skla. TroGlass Color Gloss nabízí všechny výhody litého akrylátu, zejména pokud jde o odolnost proti nárazu, rozptyl světla a snadnou manipulaci.

K dispozici na objednávku

 

TroGlass Neon

TroGlass Neon je odlévané akrylátové sklo, které kombinuje výhody opalescence a výrazné fluorescence v jednom produktu. Díky vynikající odolnosti vůči povětrnostním podmínkám venku a dokonalým ekologickým vlastnostem vám tyto barvy pomohou oživit všechny nápady. Vytvořte jedinečné módní doplňky podle vlastního výběru, POS displeje, řešení pro merchandising nebo speciální dárky. Oživte své výrobky tímto litým akrylátovým sklem.
X

V nabídce máme základní barvy, ale pokud byste měli zájem o více odstínů, jsou k dispozici na objednávku a rádi je pro vás zajistíme.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny