Megaflex velmi rád věnoval orientační cedulky oblastní charitě Rajhrad

Dělá nám radost, když orientační systém TRILINE pomáhá lidem se neztratit a vše dobře označit. Jak naši pravidelní čtenáři vědí, TRILINE již zdobí nejednu českou a slovenskou nemocnici či rehabilitační středisko. Tentokrát jsme velice rádi pomohli darem Oblastní charitě Rajhrad v Jihomoravském kraji. Moc děkujeme za milou zpětnou vazbu a fotografie, se kterými se s dovolením podělíme i s vámi.

Pokud jste naším obchodním partnerem, můžete podobný systém nabídnout a systémem vybavit nemocnici ve vašem okolí. Rádi vám se zakázkou pomůžeme a poradíme. Online Katalog TRILINE najdete ZDE.

Oblastní charita Rajhrad nám napsala:

Dobrý den, do Megaflexu,

dovolte mi, abych vám všem za Oblastní charitu Rajhrad ještě jednou poděkovala za váš dar. Zasílám fotografie a FB příspěvek.

Děkujeme a přejeme všem pevné zdraví!

Jitka Štefánková, DiS.

——————————————————————————————————————————–

Dlouho jsme sháněli informační cedulky nad postele pacientů. Mysleli jsme, že to nebude nic složitého, ale ukázalo se, že jsme se pořádně spletli. Vyhovující cedulky jsme hledali opravdu dlouho, až se jednho dne objevila společnost Megaflex, spol. s r.o. a vhodné cedulky pro nás nejen měla ihned k dispozici, ale rozhodla se nám je kompletně darovat. 🥰

Moc Vám děkujeme za skvělý přístup a jednání a vážíme si štědrosti, se kterou jste k celé věci přistoupili. Cedulky už visí na svých místech a my jsme nadmíru spokojeni s výsledkem! Jsme moc rádi za všechny naše dárce, se kterými je opravdu radost spolupracovat. Moc dobře si uvědomujeme, že to není samozřejmost. ❤

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny