Hit pandemie: razítko s poděkováním „… že nakupujete právě u nás.“

Kategorie Razítka

Dva nepříjemné roky života v COVIDu zasáhly obzvlášť tvrdě malé podniky a soukromníky. Podpora oblíbených krámků nebo restaurací pravidelným nákupem se stala heslem pandemie. Udržení existence místních firem a obchodů byla a je pro mnoho lidí prioritou. A to je hezké zjištění.

Chytří zákazníci vědí, že když nakupují lokálně u oblíbených firem, nepomáhají jen malému podniku, ale posilují také místní komunitu, diverzitu a konkurenceschopnost.

Nákup u malých firem vytváří osobní spojení, které je založeno na kontaktu s místním obchodníkem. Ten totiž – s osobním přístupem – nejlépe zná své zboží a hovoří se znalostmi a nadšením o svých produktech a službách. A zákazníkovi se dostává osobnější a často kvalitnější péče.

Příjemný pocit z nákupu

Aby se toto poselství šířilo, prodejny často využívají právě razítek Trodat s individualizovaným textem ve smyslu „Děkujeme, že nakupujete právě u nás“ nebo třeba „Děkujeme, že jíte v naší restauraci“.

Takové razítko se perfektně hodí na všechny obaly, účtenky, dopisy, dokumenty, papírové tašky a podobné předměty. Personalizace mu dodá důležitý osobní dotek. Vyjadřuje vděk prodejce a dává zákazníkovi příjemnější pocit z nákupu.

Zkuste i Vy nabídnout svým zákazníkům a obchodníkům takové personalizované razítko. Když jim předem uděláte hezký návrh otisku, málokdo odolá. Zkuste a uvidíte. Samozřejmě začít má člověk vždy u sebe: vyrobte si takové razítko nejprve sami pro sebe.

Přejeme hodně Trodatních úspěchů!

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny