Máme pro Vás nový katalog razítek TRODAT, verze 2024

Právě nám z tiskárny dorazil zcela nový katalog razítek TRODAT, který vám je zdarma k dispozici.  Máme pro vás samozřejmě také elektronickou verzi v pdf a navíc ještě malou „vychytávku“ – katalog ve flip (listovací) verzi.

V tištěné podobě vám katalog automaticky přidáme do vaší příští objednávky. Najdete v něm všechny aktuální modely razítek. Změnili jsme i vnější design katalogu, snadno jej tak odlišíte od těch minulých… Nový katalog má na straně šikovný boční výsek pro lepší orientaci v kategoriích razítek i snazší listovaní.

Pro usnadnění práce jsme pro vás připravili ještě bonusovou elektronickou verzi flip katalogu, kde můžete otáčet jednotlivé stránky. Tuto verzi si můžete užít přímo v tomto článku, ať už v menším nebo celostránkovém provedení.
Možná ji využijete také pro rychlé prohlížení razítek Trodat s klienty ve vaší prodejně, kde si jej můžete otevřít na displeji počítače a budete ho mít stále při ruce pro listování.
V běžném pdf provedení si katalog níže můžete také stáhnout a uložit pro vlastní potřebu.


Katalog TRODAT 2024 ve flip-prohlížeči (listování)


Otevřít flip-Katalog TRODAT 2024 na celou obrazovku (zpět: ESC)

Na www.megaflex.cz pod záložkou DOKUMENTY máte k dispozici všechny naše katalogy a ceník doporučených cen v elektronické pdf verzi, jak jste zvyklí.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny