Razítka TRODAT pro kancelář, do kapsy i do tašky

Občas k vám do obchodu jistě přijde nerozhodný zákazník a přesně neví, jaké razítko TRODAT si vybrat. Pokud nemá speciální požadavky a chce od vás poradit ohledně razítka se jménem a adresou, můžete se řídit následujícími kritérii:

 

Professional line: Seriózní razítko pro kancelář, recepci, banku, jakoukoliv přepážku

Professional 4.0 je seriózní robustní razítko a zároveň trendy ozdoba všech kanceláří, přepážek, letišť. Navíc je díky laserovým technologiím možné toto razítko maximálně přizpůsobit potřebám zákazníka. Jednoduchá instalace textové desky a čisté a rychlé nastavení data jsou jen některé z výhod Professional 4.0. Navíc… kreativita nezná hranice a umožňuje další přizpůsobení Trodat Professional 4.0 pomocí laserového gravírování do ocelové konstrukce razítka. Personalizovaná povrchová úprava poskytuje další výhody pro koncové uživatele a vysoká kvalita přizpůsobení umožňuje specializovaným prodejcům nabízet služby s přidanou hodnotou.

Razítka Printy: klasika pro zákazníky, kteří chtějí standardní kvalitu

Razítka Printy jsou optimální razítka pro použití doma a na cestách. Integrovaný polštářek s nikdy nevysychající barvou. Případná výměna polštářku je velmi snadná, rychlá a čistá. Ekologický výrobek: ta nejprodávanější razítka jsou CO 2-neutrální. Standardně. Dodáváme je v mnoha barevných kombinacích i velikostech.

dgdg

Objednávat tato razítka můžete jako registrovaní partneři firmy Megaflex přímo v našem e-shopu ZDE

Pocket Printy: krásný moderní design do kapsy

Pocket Printy je tu pro všechny, kteří potřebují být mobilní a mít razítko všude s sebou. Pocket Printy je lehké, elegantní, funkční a vejde se do každé kapsy. Navíc vyniká perfektním designem a vylepšenými funkcemi oproti jednoduššímu modelu Mobile Printy. Pocket Printy zaujme především kompaktní velikostí, volbou barev, jednoduchým posuvným mechanismem “Just Slide A Stamp” a atraktivním designem. Toto kapesní razítko má všechny vlastnosti dokonalého přenosného razítka. Perfektní kombinace výborně vyřešeného ovládání, velikosti a hmotnosti z něj dělá ideální razítko pro všechny, kteří jsou v pohybu.

 

Tužka s razítkem: praktické, překvapivé a originální řešení i skvělý dárek

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka představuje ideální osobní dárek nebo může sloužit jako originální razítko pro vlastní potřeby. Skvěle se hodí pro vaše zákazníky z oborů, kde si nemohou dovolit jen sedět u psacího stolu, kde “parkují” klasická razítka, protože jejich práce vyžaduje pohyb po budově či v terénu. Přesto potřebují mít razítko při sobě: úředníci, zaměstnanci nemocnic, poliklinik a ambulancí, lékaři, lékárníci nebo třeba zaměstnanci policie, ale i řidiči, kteří vozí zboží, dodavatelské firmy…

Tento dárek udělá určitě radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče. Tužky Goldring jsou uloženy v luxusních dárkových krabičkách. Navíc je možné si na tužku nechat laserem vygravírovat jakýkoliv nápis či jméno a tím dárek personalizovat ještě více. Některé z našich modelů (Smart Style) fungují ještě i jako touch pen – tedy můžete jejich uzpůsobeným “koncem” ovládat touchpad a podobná elektronická zařízení.

Přehled všech Goldring tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny