Seriál: Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

Kategorie Razítka

Pojďme si v sérii článků, který zahajujeme tímto textem, společně představit jednotlivé typy razítek z „rodiny“ Reiner i se specifikací, jaké použití je pro ně nejvhodnější a kterým zákazníkům je nabídnout.

Mnozí z vás se jistě již setkali s požadavkem zákazníka na funkci razítka, která už je na pomezí tisku. Jde většinou o značení malého počtu výrobků nebo pracovních úkonů velmi komplikovanými otisky, kdy klient žádá například otisk přesného času, data výroby a spotřeby v jednom otisku, navíc třeba v kombinaci s výrobním číslem. Velkým pomocníkem při řešení těchto požadavků jsou elektronická razítka Reiner.

Reiner jsou moderní, digitální variantou paginovacích razítek s využitím v mnoha oborech. Nejčastěji si je kupují zákazníci, kteří potřebují označovat zboží nebo vzorky datem, časem a číslem (například datem výroby a datem expirace).

Skvělými odběrateli, kterým můžete Reiner nabízet, mohou být například nemocnice a biochemické laboratoře, kde se pracuje se vzorky (je potřeba označit datum, čas, popřípadě, kdo vzorek převzal). Ideálně se hodí také na všechny typy recepcí, kde přebírají poštu, dokumenty, zásilky. Skvělé využití najdou ve skladech a všude tam, kde se přijímá nebo odesílá zboží. 

Jejich hlavní výhodou a bonusem je možnost jejich připojení k PC, což umožňuje návrh otisku s libovolným textem a mnoha variantami průběžného číslování. Razítka obsahují tužkové baterie nebo akumulátory s dobíjením, takže jsou vždy připravené k práci. 

Abychom mohli spolu s vámi razítka REINER úspěšně prodávat, připravili jsme pro vás přehledovou tabulku k vytištění, díky níž se budete snadno orientovat v jednotlivých typech i způsobu využití. V dalších článcích vám budeme přibližovat vždy každý konkrétní model ještě podrobněji.

Následující tabulku doporučujeme si vytisknout a používat ji jako užitečného pomocníka při rozhodování, které elektronické razítko Reiner zákazníkovi nabídnout a pro jakou příležitost.

 

REINER---přehled-elektrický

 

 

Již jsme psali o

ChronoDater 920/922/925
Seriál: Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970

Vytisknout : REINER – přehled elektronických razítek

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny