Seriál: Reiner jetStamp 790 a jetStamp 792

Reiner jetStamp 790/792 patří mezi nejprodávanější typy elektronických datových a paginovacích razítek. Toto elektronické razítko umožňuje tisk až dvou řádků po 20 znacích ve volitelné kombinaci textu, aktuálního data, času (v mnoha formátech) a číslování s velmi širokými možnostmi nastavení. Vedle 25 pevných přednastavených otisků, lze další 4 naprogramovat pomocí PC. Dodává se i v provedení s rychleschnoucí barvou.

Elektronická razítka jetStamp 790 a 792, a (790 MP , 792 MP) jsou vlastně variantami jednoho paginovacího a datového razítka, která se liší způsobem napájení a barvicím médiem. Jejich společné znaky jsou tyto:

  • 4 programovatelné otisky pomocí PC, 25 nastavených typů otisků
  • možnost vložení data v mnoha formátech, času, čísla a pevného textu
  • šířka otisku: max. 42 mm, max. 20 znaků/řádka, max. 2 řádky
  • výška číslic: 3,2 mm
  • barva otisku závisí na zvolené patroně: černá nebo červená
  • způsob tisku: Inkoustová tiskárna 12 trysek
  • display LCD, příkon 12 W, provedení: stříbrošedé

jetStamp 790 aku

jet Stamp 790 je přenosné elektrické razítko se širokou možností použití a programem PC-set EASY. Má inkoustovou patronu s běžným inkoustem, vhodnou pro tisk na savé materiály, tedy například na běžný papír, karton a podobně. Výhodou razítka je i dobře viditelná oblast tisku a jednoduché uživatelské menu = snadné nastavení. Akumulátory umožňují na jedno nabití až 1000 otisků. Start tisku se spouští tlačítkem na rukojeti.

objednat jej můžete zde

 

jetStamp 790/MP (MP = metal, plast)

Tento model má všechny výhody a charakteristiky jako výše popsané elektronické razítko – tedy inkoustovou patronu s rychleschnoucím inkoustem, vhodnou pro tisk na nesavé materiály, dobře viditelnou oblast tisku, jednoduché uživatelské menu. Umožňuje až 1000 otisků na jedno nabití akumulátoru. Start tisku tlačítkem na rukojeti…  Navíc má označení MP – tedy zvláštní tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou pro tisk na hladké nesavé povrchy – na kov, plast, ale třeba také na lesklý fotografický papír..

Objednat můžete zde, pouze do objednávky také uveďte, že chcete verzi MP.

 

jetStamp 792

Elektronické razítko jetStamp 792 se od předchozího popsaného modelu liší především tím, že se k síti připojuje pomocí adaptéru a kabelu, což umožňuje trvalé používání razítka. Tento systém je vhodný zvláště ke kontinuálnímu tisku, například ve výrobě. Obsahuje patronu s běžným inkoustem, která je vhodná pro tisk na savé materiály. Oblast otisku je dobře viditelná.
Detaily provozu razítka se snadno nastavují pomocí jednoduchého menu. 

Objednat si jej můžete zde

jetStamp 792/MP

Tento model oproti jetStamp 792 navíc obsahuje zvláštní tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou pro tisk na hladké nesavé povrchy – tedy například na kovy a plasty.

Objednat si jej můžete zde

 

5113_600x375_REINER_Mod__790MP_links 

 

Zde je příklad ukázky otisku:

rei792

 

 

Chcete si razítko objednat a nevíte jak? Potřebujete poradit? Napište si o radu na dusek@megaflex.cz

 

V seriálu o výrobcích Reiner jsme již psali o:
ChronoDater 920/922/925
Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––——————

Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny