Vánoční videonávody pro laser: 3Dpřání, válečky na těsto a ozdoby z materiálu TroGlass Glitter

Blíží se opět ta doba, kdy každý majitel laseru může zazářit a oslnit zákazníky zajímavým originálním výrobkem. Připravili jsme pro vás několik videonávodů, kde se krok za krokem dozvíte, jak vyrobit například krásné 3D vánoční přání, které si obdarovaný může sám složit, jak vytvořit ozdobu nebo vygravírovat ornamenty do dřevěného válečku na vánoční sušenky.

Poradíme vám, jak gravírovat zajímavé ozdoby různých tvarů z materiálů TroGlass Glitter, které si u Megaflexu můžete objednat a nebo jak vyrobit ze dřeva hezkou vánoční ozdobu ve tvaru soba. Oblíbené jsou také válečky na sušenky, vyrobené rovněž na laserech TROTEC. Inspirujte se.

U videí si můžete vždy zapnout anglické nebo české nebo slovenské titulky (automatický překlad Google – není dokonalý, ale k pochopení stačí). Podrobný návod, jak automatický překlad zapnout, je například zde.

3D Vánoční přání z různých tipů dřeva:

Vánoční hvězda z materiálu TroGlass Glitter:

Vánoční stromek z materiálu TroGlass Glitter:

Dřevěný sob vyrobený na laseru Trotec

Váleček na sušenky s různými vánočními motivy

Další inspiraci můžete najít také v článcích
Tipy a triky na Vánoce: s laserem na sváteční sezónu
Zajímavé aplikace: využití materiálu TROGLASS Glitter při výrobě ozdobných cedulek

Zaujala vás tato problematika? Potřebujete radu? Chcete si laser u Megaflexu pronajmout nebo koupit? Navštivte náš web megaflex.cz/lasery

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny