Trodat Printy 4 je první razítko oceněné ekologickou známkou Blue Angel

Jsme velmi rádi, že se s vámi můžeme podělit o tuto novinku: Printy 4 získalo jako první razítko prestižní ekologickou známku Modrý anděl.

Modrý anděl je evropská ekoznačka, která je uznávána i mimo Evropu (a to včetně Číny, Japonska a Jižní Koreje). Její původ najdeme v Německu, kde se uděluje od roku 1978 za zvláště šetrný přístup k životnímu prostředí.

Kritéria stanovená pro udělení tohoto ocenění jsou velmi přísná. Modrý anděl reprezentuje nezávislou, transparentní a ambiciózní známku a liší se od ostatních ekologických produktových štítků, které berou v úvahu pouze jedno kritérium nebo si je udělují sami výrobci.

Certifikát jako důkaz mimořádné ekologické šetrnosti výrobků TRODAT je ve větším rozlišení jako obvykle k dispozici ke stažení na infoportal.trodat.net. Stačí do vyhledávání na infoportálu zadat heslo „Blue Angel“.

Jako prodejci razítek TRODAT můžete i vy využívat aktivně toto ocenění jako konkurenční výhodu, při prodeji i v odborných diskusích k udržitelnosti výroby razítek.

Firma Trodat již v minulosti dokázala, že téma ekologie je pro ni velmi důležité. Opakovaně podniká četné aktivity v oblasti ochrany životního prostředí a nejinak tomu bude i v budoucnu.

Jsme rádi, že můžeme být spolu s vámi součástí této strategie na ochranu Země. Jinou planetu totiž nemáme…

O dalších aktivitách směřujících k ochraně životního prostředí firmy TRODAT si můžete přečíst například v těchto článcích:

Trodat opět získal rakouské prestižní ocenění ECOLABEL

Už 93 produktů značky Trodat získalo rakouské prestižní ocenění ECOLABEL

Razítka TRODAT a odpovědnost k životnímu prostředí

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny