Reiner jetSTAMP 791 MP umí tisknout i data z excelu!

Tento model elektronického razítka Reiner jetSTAMP 791 MP sice nenajdete v naší standardní nabídce elektronických razítek, ale pokud byste potřebovali využít jeho skvělých funkcí, velmi rádi vám jej opatříme – na vyžádání.

Hlavní předností modelu 791 je možnost využítí speciálního softwaru Click & Stamp, který umožňuje pomocí USB kabelu z PC přenášet data z wordu nebo excelu, což je skvělé například při tištění hromadné korespondence a podobně. Přímý online přenos přes PC rozhraní podporuje všechny MS Office programy. Na webu firmy REINER jsou ke stažení potřebné ovladače, pokud by je Váš počítač vyžadoval.

Razítko samozřejmě také umí tisknout datum, čas, text, čarové kódy, QR kódy… a jejich kombinace. 

  • JetSTAMP 791 je přenosné elektronické razítko se širokou paletou použití
  • Tiskne rychle, je mobilní a jeho otisk dobře drží i na nerovných plochách. Hodí se na formuláře, obaly, či různé typy obálek. Díky akumulátoru lze razítko přenášet a tisknout až 1000 otisků na jedno nabití.
  • Čísla, data, hodiny a text je možné mít v jednom otisku
  • Jednoduché menu a LCD Display
  • Možnost využití až 25 různých otisků uložených v razítku
  • Software Click & Stamp, který umožňuje rychlý přenos textu z excelu a wordu
  • Tisk následuje po kliknutí myši na PC nebo tlačítkem přímo na razítku.
  • Má inkoustovou patronu s běžným inkoustem, vhodnou pro tisk na savé materiály, tedy například na běžný papír, karton a podobně
  • Je dostupné i ve verzi MP – tedy ve speciální úpravě pro tisk na kovy a plasty (sklo) a další komplikované povrchy
  • Má dobře viditelnou oblast tisku a jednoduché uživatelské menu = snadné nastavení. Akumulátory umožňují na jedno nabití až 1000 otisků.

 Do tohoto modelu si můžete také pořídit naši novou rychleschnoucí barvu MP4 pro zvláště náročné povrchy. O této barvě si můžete přečíst v článku Reiner s rychleschnoucí barvou MP4 pro zvláště náročné povrchy

Pokud vás razítko jetSTAMP 791 zaujalo, kontaktujte nás pro další informace.

V naší nabídce máme standardně: Modely jetSTAMP 790, jetSTAMP 792 a jejich MP verze

Tato razítka patří mezi nejprodávanější typy elektronických datových a paginovacích razítek. Ovládají se také z PC pomocí programu PCset. V katalogu na našem webu najdete jetSTAMP 790 (i ve verzi MP – tedy speciální upravou pro barvy, které tisknou na kov a plast) a jetSTAMP 792.

jetStamp 790 aku:

Flexibilní, přenosné a okamžitě připraveno k použití: jet Stamp 790 je přenosné elektrické razítko se širokou možností použití a programem PC-set EASY, kterým lze naprogramovat tisk různých parametrů i čarových kódů. Má inkoustovou patronu s běžným inkoustem, vhodnou pro tisk na savé materiály, tedy například na běžný papír, karton a podobně. Výhodou razítka je i dobře viditelná oblast tisku a jednoduché uživatelské menu = snadné nastavení. Akumulátory umožňují na jedno nabití až 1000 otisků. Start tisku se spouští tlačítkem na rukojeti.

Objednat jej můžete zde

jetStamp 790/MP (MP = metal, plast)

Tento model má všechny výhody a charakteristiky jako výše popsané přenosné elektronické razítko. Umožňuje až 1000 otisků na jedno nabití akumulátoru. Start tisku tlačítkem na rukojeti.  Navíc má označení MP – tedy zvláštní tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou pro tisk na hladké nesavé povrchy – na kov, plast, ale třeba také na sklo či lesklý fotografický papír. Právě do tohto modelu můžete objednávat speciální rychleschnoucí barvy MP 2 nebo MP 4

Objednat můžete zde

jetStamp 792 síť

Elektronické razítko jetStamp 792 se od předchozího popsaného modelu liší především tím, že se k síti připojuje pomocí adaptéru a kabelu, což umožňuje trvalé používání razítka bez nutnosti nabíjení. Tento systém je vhodný zvláště ke kontinuálnímu tisku, například ve výrobě. Obsahuje patronu s běžným inkoustem, která je vhodná pro tisk na savé materiály. Oblast otisku je dobře viditelná.
Detaily provozu razítka se snadno nastavují pomocí jednoduchého menu. 

Objednat si jej můžete zde

jetStamp 792 MP síť

Tento model má stejné charakteristiky, ale oproti jetStamp 792 navíc obsahuje zvláštní tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou pro tisk na hladké nesavé povrchy – tedy například na kovy a plasty.

Objednat si jej můžete zde

Chcete si razítko objednat a nevíte jak? Potřebujete poradit? Napište si o radu na jiri.dusek@megaflex.cz

V seriálu o výrobcích Reiner jsme již psali o:
ChronoDater 920/922/925
Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny