Seriál Reiner: Program PCset graphic pro tisk čárových kódů

Elektronická razítka Reiner se díky multifunkčnosti a rozsáhlým možnostem využití těší velké oblibě. Díky programu PCset Graphic, který je součástí každého balení, můžete nyní s modely jetStamp graphic 970 nebo REINER 940 MP  navrhovat i velmi složité otisky, dokonce i s variabilními čarovými kódy.

ProgramPCset graphic si jednoduše instalujete do svého počítače a pomocí USB kabelu připojíte razítko REINER. Pak naprogramujete celý otisk, ve kterém můžete kombinovat texty s datem, časem a číslováním v mnoha formátech. Vybranou část otisku pak můžete snadným způsobem převést na čárovy kód.

Fixní a variabilní čárové kódy s více parametry

Čárový kód může být fixní – tedy takový, který se v průběhu tisku nemění (například označení typu výrobku). To je celkem běžná věc.

REINER ale má něco navíc: velmi dobře využitelné variabilní čárové kódy, které podle vaší volby samy při otisku či v čase mění své hodnoty. Čárový kód může mít v sobě uloženo – kromě textu – také datum, čas, číslování, posloupnost… Pokud se pak data pro čárový kód mění, bude se s každým otiskem měnit i obsah čárového kódu, který jeho adresát může načíst.

Pokud tedy toto razítko využijete například při razítkování zboží, které má danou dobu trvanlivosti (nebo jiných typů zboží, kde je potřeba otisk v čase měnit) razítko pak za vás každý den dle nastaveného pravidla otisk uzpůsobuje tak, že tištěný čárový kód zůstává stále aktuální – a lze jej samozřejmě rychle načíst běžnými ručními skenery.

Celkově lze do otisku vložit až 4 variabilní objekty s čárovými kódy. Fixní objekty s čárovým kódem mohou být do otisku vloženy v neomezeném počtu. V jednom čárovém kódu může být vloženo pouze jedno číslování a/nebo jedno datum/čas. Razítka s variabilními čárovými kódy lze využít i pro tisk rychleschnoucí barvou.

Razítka jetStamp graphic 970 a REINER 940 MP si u Megaflexu můžete také jen nechat předvést, abyste je mohli opravdu kvalifikovaně nabízet.

V následujícím videu si můžete prohlédnout, jak razítko REINER 940 funguje i jak snadno se programuje:

—————————————————————————————————————————————————————————————-

V seriálu o výrobcích Reiner jsme již psali o:
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
jetStamp 790 a 792
ChronoDater 920/922/925
Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

—————————————————————————————————————————————————————————————-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny