Orientační značení Triline v dalších klinikách Vinohradské nemocnice

Ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady to není první pěkná zakázka – instalace orientačních systémů. Po oddělení Plastické chirurgie a Gynekologicko porodnické klinice má nyní i Klinika radiologie a nukleární medicíny, Interní klinika, Klinika dětí a dorostu, Podpůrný a paliativní tým, Klinika anesteziologie a resuscitace nové krásné, přehledné a funkční značení TRILINE.

Triline pro Nemocnice

Orientační systémy TRILINE se perfektně hodí právě do nemocnic, středisek, poliklinik a zdravotních zařízení, kde je spousta dveří a místností, které je potřeba označit, aby se pacienti i zaměstnanci dobře orientovali. Již několik nemocnic v České republice si TRILINE “cedulky” objednalo a naši odběratelé a partneři jim je dodali. TRILINE využívá například Nemocnice Hořovice, Nemocnice na Kladně, nebo Rehabilitační centrum Beroun, Nemocnice Na Bulovce a další.

TRILINE zdobí exteriéry i interiéry – orientační cedulky, výstrčky (označení ordinací, WC, nouzového východu), nástěnná značení, větší orientační tabule, závěsná značení, totemy, pylony i pro nemocnice velmi vhodná zásuvná víceřádková značení, kde lze jednoduše měnit například jména lékařů i sester podle služeb.

Není problém dodat i speciální značení pro zrakově postižené v Braillově písmu.

Můžete si pro inspiraci prohlédnout nejnovější fotodokumentaci. TRILINE usnadňuje návštěvám i zaměstnancům orientaci v objektu a eliminuje nepříjemné bloudění.

 

XXXX

Nebojte se značení TRILINE nabízet i dalším zdravotním zařízením, rádi vám v Megaflexu pomůžeme s výrobou zakázky.

Orientační systémy TRILINE se skvěle hodí do interiéru i exteriéru.

Podívejte se pro inspiraci do galerie hotových realizací

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chcete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Přečtěte si také:

TRILINE: Jak získat zakázku na výrobu orientačního značení?

Cedulky s Braillovým písmem? Není problém, umíme dodat a vy prodat.

TRILINE patří do nemocnic, už je například i ve Vinohradské nemocnici

TRILINE: ideální značení také pro nákupní a obchodní centra

TRILINE v nemocnicích: V Praze Na Bulovce

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte nás e-mailem nebo na tel: 284 829 696

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny